Kaks vangi jooksus: avavangla kinnipeetavad ei saabunud töökohast tagasi (3)

Postimees
Copy
Kaks vangi on jooksus: Tero Tannebaum ja Rain Rääk.
Kaks vangi on jooksus: Tero Tannebaum ja Rain Rääk. Foto: Kollaaž

Reedel ei saabunud töökohalt tagasi vanglasse 42-aastane avavanglas kinnipeetav Rain Rääk ja 40-aastane Tero Tannebaum.

Rain Rääk on keskmise kehaehitusega, umbes 183 sentimeetrit pikk. Tal on kiilas pea, eritunnusena on 2 armi pea piirkonnas – vasakul ja paremal oimupiirkonnas. Lisaks on Raini parema käe õlavarre piirkonnas tätoveering draakon, samuti vasakul küünarvarrel tätoveering. Töökoht on tal Kohtla-Järvel. Hommikul avavanglast lahkudes oli seljas roheline T-särk, tumedad lühikesed püksid ja tumesinised plätud.

Tero Tannebaum on kõhna kehaehitusega, pikka kasvu, umbes 192 sentimeetrit. Eritunnusena on tal arm kõhu piirkonnas, tätoveering vasakul õlal/õlavarrel, tätoveering vasakul säärel ja tätoveering parema käe keskmisel sõrmel ja vasaku käe käelabal. Töökoht asub tal Kohtla-Järvel. Hommikul avavanglast lahkudes oli seljas halli värvi T-särk, tumedad lühikesed püksid ja jalas mustad Adidase tossud.

Kõigil, kes teavad meeste asukohta, palutakse sellest viivitamatult teavitada politseid lühinumbril 112 või vanglateenistust numbril 53 024 893.

Viimati nägid kaks avavangi – Rain Rääk (vasakul) ja Tero Tannebaum (paremal) – just sellised välja.
Viimati nägid kaks avavangi – Rain Rääk (vasakul) ja Tero Tannebaum (paremal) – just sellised välja. Foto: Kollaaž

Avavangla on väljaspool vangla piiret asuv vangla osa, kust vangid võivad käia ilma järelevalveta väljas tööl, õppimas ning lühiajalisel väljasõidul ja peavad ettenähtud kellaajaks tagasi pöörduma.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles