KUVATÕMMIS Välisluureameti pressiesindaja palus kolleegidel Marranile toetust avaldada (3)

Meinhard Pulk
, ajakirjanik
Copy
Välisluureameti uus maja. Foto on illustreeriv
Välisluureameti uus maja. Foto on illustreeriv Foto: Eero Vabamägi/Postimees

Välisluureameti pressiesindaja Artur Jugaste kirjutas mitmele kaitsevaldkonnaga seotud inimesele palve avaldada toetust ameti peadirektori Mikk Marrani tööle. Marranit kritiseeris ERRi portaalis sel nädalal teravalt kaitseministeeriumi endine asekantsler Meelis Oidsalu.

«Arusaadavalt oleme sellest häiritud. Aga Mikk on otsustanud teemat mitte kommenteerida,» kirjutas Jugaste. Tema sõnul oli artikli asjaolud ilmselged: see oli 20 000 tähemärki isiklikku viha Marrani suunal.

«Võimatu on sellele mingit mõistlikku kommentaari anda või seda kõike ümber lükata. Parim rohi on hoida pea püsti ja eluga edasi minna,» sõnas Jugaste ning kutsus siis sõnumi saajat üles kirjutama Facebooki postituse Marrani toetuseks. «Kirjeldada mõnda lugu, mis Mikku päriselt juhina iseloomustab. Või lihtsalt öelda, et Oidsalul pole õigus. Lihtsalt, et Oidsalu versiooni kõrval oleks alternatiiv.»

Jugaste rõhutas, et algatus tuli temalt endalt ning ei ole kohustus või Marranilt tulnud ülesanne. Postimehele kinnitas ta, et ei saatnud seda mitte ühelegi praegusele VLA töötajale. ERRile ütles Jugaste, et kirja saanud inimeste arv jäi alla kümne ning adressaatideks olid tema endised kolleegid.

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles