Rus.Postimehe uudiste uus ​​hooaeg Kanal 7 ekraanil

rus.postimees.ee
Copy
Olga Lebedeva, Anita Avakova ja Anastasia Peterson.
Olga Lebedeva, Anita Avakova ja Anastasia Peterson. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Alates esmaspäevast, 29. augustist, alustab Kanal 7 (varasema nimega Duo 7) venekeelsete teleuudiste «Uudised Rus.Postimees» teine ​​hooaeg.

Sarnaselt venekeelse uudistesaate esimesele hooajale jõuavad igal argipäeval vaatajateni otsesaated, mis kajastavad päeva tähtsamaid sündmusi ja teemasid. Rus.Postimehe uudistesaade on eetris kell 15.35, 16.40 ja 17.45.

«Aktuaalsus, kiirus ja uudisväärtuslikkus – nendest kriteeriumitest lähtume Kanal 7 Rus.Postimehe uudistesaate uuel hooajal,» kommenteeris venekeelse Postimehe peatoimetaja Sergei Metlev. «Meie meeskond jälgib tähelepanelikult kõiki olulisi teemasid ja sündmusi nii Eestis kui mujal maailmas. Oleme täiendanud oma saatejuhtide ja toimetajate meeskonda – ajakirjanikud Olga Lebedeva, Anita Avakova ja Anastasia Peterson annavad vaatajatele ülevaate kõige olulisematest teemadest.» 

Venekeelne Kanal 7 on saadaval Telia, Elisa, STV ja Apollo TV klientidele. Kanal 7 kuulub Duo Media Networks’i portfelli, mis on mõeldud vene keelt kõnelevale vaatajale, pakkudes kvaliteetseid vene sarju ja filme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles