Valitsus kinnitas maaeluministeeriumi kantsleriks Marko Gorbani

Postimees
Copy
Marko Gorban
Marko Gorban Foto: Olev Mihkelmaa

Valitsus nimetas maaeluministri ettepanekul ametisse maaeluministeeriumi uue kantsleri, kelleks sai senine põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban.

Maaeluminister Urmas Kruuse sõnul on Gorbanil pikk kogemus valdkonna juhtimisel ning arusaam organisatsiooni ja valitsemisala toimimisest. «Need on head eeldused, et suudame ühiskonnas toimuvate kiirete muudatuste ja toidutootmisele esitatavate kasvavate nõudmistega kaasas käia,» selgitas Kruuse.

Gorbani sõnul peab maaeluministeerium oma asutustega suutma pakkuda sektori jaoks asjatundlikku tuge ja olema usaldusväärne partner ning aitama leida paindlikke ja nutikaid lahendusi sektori ees seisvate väljakutsetega toimetulemiseks.

Uus kantsler asub ametisse alates septembrist. Gorban on lõpetanud Tartu Ülikooli sotsiaalteaduskonna politoloogia erialal. Ta töötab maaeluministeeriumis 2003. aastast ning on seal olnud erinevatel ametikohtadel avalike ja välissuhete ning maaelu arengu osakonnas, ka maaelu arengu osakonna juhatajana. Viimased kuus aastat oli Gorban põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles