Narva volikogu esimees kohtumisest Kallasega: imet ei sündinud

Tarvo Madsen
, ajakirjanik
Copy
17 Narva linnavolikogu liiget käisid peaministril Stenbocki majas külas, kuid Narva linnavolikogu esimehe sõnul see kohtumine suures plaanis midagi ei muutnud.
17 Narva linnavolikogu liiget käisid peaministril Stenbocki majas külas, kuid Narva linnavolikogu esimehe sõnul see kohtumine suures plaanis midagi ei muutnud. Foto: Сандер Ильвест

Narva linnavolikogu liikmete eilsel kohtumisel peaminister Kaja Kallasega (RE) Tallinnas Stenbocki majas ei jõutud mõlemat poolt rahuldavale kokkuleppele, ütles volikogu esimees Vladimir Žavoronkov.

Linnavolinikud tulid kokkusaamisele peaministri kutsel. Eelmine kohtumine oli augusti alguses enne Narva tankimonumendi teisaldamist ja siis räägiti sealsetest punamonumentidest, seekord tahtis Kallas keskenduda aga tulevikule.

Narva linnavolikogu esimees Vladimir Žavoronkov (Katri Raigi valimisliit) ütles Postimehe otsestuudios, et kohtumine peaministriga oli küll väga sõbralik, kuid imet ei sündinud ja kompromissi ei leitud. Tema sõnul said 17 kohale tulnud linnavolinikku peaministrile siiski selgitada, miks soovitakse tanki teisaldamise asjas riigi vastu kohtusse minna ning mille poolest riivas valitsuse tegevus narvalaste tundeid ja õiglustunnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles