Tudengid hindavad Postimees Gruppi atraktiivseks tööandjaks

Karl Gustav Adamsoo
Copy
Postimees Grupi tegevjuht Toomas Tiivel
Postimees Grupi tegevjuht Toomas Tiivel Foto: Postimees.ee

Tööandja brändingu agentuur Instar avalikustas värsked atraktiivsemate tööandjate uuringutulemused. Humanitaarvaldkonna tudengid valisid Postimees Grupi viie ihaldatuima tööandja sekka.

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektori Mait Paltsi sõnul omab atraktiivne tööandja tööjõuturul tugevat konkurentsieelist, sest nendes organisatsioonides on selged väärtused, mida hindavad nii ettevõtte tänased kui ka tulevased töötajad.

«Atraktiivse tööandja kuvand ei sünni üleöö,» märkis Palts, et tööandja kuvandisse panustamine nõuab nii aega kui ka lisaressurssi. «Ei piisa ainult kõlavast hüüdlausest, vaid tuleb teadlikult kujundada töökeskkonda, milles töötajad on rahulolevad ning valmis oma tööandjat ka teistele soovitama.»

Tänavu jõudsid tudengite valikul üldarvestuses kümne kõige atraktiivsema tööandja sekka Bolt Technology, Pipedrive, LHV Pank, Microsoft, Wise, Swedbank, Eesti Energia, Tallinna Lennujaam, Starship Technologies ja SEB Pank.

Humanitaarerialade tudengite seas jõudsid esiviisikusse Eesti Rahvusringhääling, Haridus- ja Teadusministeerium, Tartu Ülikool, Kultuuriministeerium ja Postimees Grupp.

«Oleme tänulikud tunnustuse eest. Selle aluseks on väga teadlikud valikud ja õige väärtusruumi loomine, nii juhtide kui ka tööandja brändingu hoolitsejate poolt. Tuleb kuulata oma inimesi, neid kaasata ning hoida infoväljas. Silmad lahti hoida selles suhtes, kuhu maailm liigub,» lausus Postimees Grupi tegevjuht Toomas Tiivel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles