Lauri Hussar kandideerib erakonna Eesti 200 esimeheks (1)

BNS
Copy
Eesti 200 juhause liige Lauri Hussar
Eesti 200 juhause liige Lauri Hussar Foto: Tairo Lutter

Eesti 200 juhatuse liige ja Viimsi vallavolikogu esimees Lauri Hussar kandideerib 15. oktoobril toimuval üldkogul erakonna Eesti 200 esimeheks.

Hussari sõnul ajendas teda nõusolekut andma erakonna esimeheks kandideerimisel tänane olukord Eestis. «Eesti vajab täna Eesti 200 rohkem kui kunagi varem. Kahjuks siseneme viimaste aastakümnete suurimasse kriisi ja riigikogu erakondadel ei ole plaani kuidas sellega toime tulla. See kõik on tegemata jäänud reformide ja otsustamatuse tulemus ning seda ei saa tagareast vaadata, vaid siin tuleb käed külge lüüa,» ütles Hussar.

Hussari sõnul peab Eesti 200 muutuste toomiseks tegema suurepärase tulemuse valimistel ning asuma tegudele, et seljatada kriis ja seejärel viia ellu julged ja vajalikud reformid. «Usun, et mul on selle eestvedamiseks julgust, jõudu ja pealehakkamist,» rõhutas Hussar.

Lauri Hussar on paarikümne aasta jooksul töötanud ajakirjanikuna TV3-s, ERR-is ja Postimehes. Aastatel 2016–2019 oli Lauri Postimehe peatoimetaja. Ta on Eesti 200 juhatuse liige ning Viimsi vallavolikogu esimees. Lisaks töötab ta praegu õpetaja ning meediakoolitajana.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles