Pärnu vastne võimuliit kavatseb ehitada valmis silla ja külmutada lasteaiatasu

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Koalitsioonilepingule kirjutasid alla Toomas Kivimägi Reformierakonnast, Romek Kosenkranius valimisliidust Pärnu Ühendab ja Andres Metsoja Isamaast.
Koalitsioonilepingule kirjutasid alla Toomas Kivimägi Reformierakonnast, Romek Kosenkranius valimisliidust Pärnu Ühendab ja Andres Metsoja Isamaast. Foto: Mailiis Ollino

Eile allkirjastasid valimisliit Pärnu Ühendab, Reformierakond ja Isamaa koalitsioonilepingu, mis üldplaanis jätkab sama joont, mis varasema koalitsiooni oma. Eelmises koalitsioonis oli Isamaa asemel Keskerakond.

«Esikohal on muidugi uus sild, aga ka haridus, majandus, sotsiaalvaldkond,» märkis Pärnu linnapea ja valimisliidu juht Romek Kosenkranius.

Reformierakonna poolt koalitsioonilepingule allkirja pannud riigikogu ja Pärnu linnavolikogu liige Toomas Kivimägi märkis, et mis puudutab sillaehituse rahastamist, siis riigi valitsus saab lähtuda sellest, mida Pärnu linnavalitsus on küsinud. «Hiljemalt 30. septembril, kui valitsus annab 2023. aasta riigieelarve üle parlamendile, on selge, mis sellest taotlusest on saanud. Ühtegi otsust veel langetatud ei ole, kuid mina ja Andres [Metsoja] loomulikult põhjendame ja kaitseme Pärnu linna esitatud taotlust,» ütles Kivimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles