Siret Kotka korteriskandaal sai alguse tema ahistaja kommentaarist (6)

Copy
Siret Kotka omanduses oli veel hiljuti kolm Tallinnas asuvat korterit, kuid samal ajal üüris ta riigikogu hüvitise eest elupaika.
Siret Kotka omanduses oli veel hiljuti kolm Tallinnas asuvat korterit, kuid samal ajal üüris ta riigikogu hüvitise eest elupaika. Foto: Tairo Lutter

Riigikogu liige Siret Kotka (Keskerakond), kellele veel hiljuti kuulus Tallinnas mitu korterit, kuid kes samal ajal üürib elamispinda parlamendi liikme kuluhüvitise eest, kinnitas eile nii temalt selgitusi soovinud keskfraktsioonile kui ka ühismeedias, et jälitaja hirmus ei saa ta üheski oma korteris elada.

Eesti Ekspress kirjutas eile, et kevadel sai riigikogu korruptsioonivastane erikomisjon vihje, et Kotka omab Tallinnas mitut korterit, kuid sellest hoolimata üürib maksumaksja raha eest endale elupaika. Tänavu 31. mail esitatud majanduslike huvide deklaratsioonis andis Kotka teada kolmest korterist, praegu aga on registri järgi tema nimel vaid üks korter, mis asub Vilmsi tänaval. Teadaolevalt on ka see müügis. «Omasin tõesti Tallinnas kortereid, kuid neis elada olnuks minu jaoks ohtlik,» kirjutas Kotka ühismeedias.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles