Järgmisel nädalal külastab Eestit kolm kruiisilaeva

BNS
Copy
Eestit külastav kruiisilaev Mein Schiff 4 Hispaanias, Mallorcal.
Eestit külastav kruiisilaev Mein Schiff 4 Hispaanias, Mallorcal. Foto: via www.imago-images.de/imago images/Nikita

Lõppeval hooajal külastavad kruiisilaevad Tallinna veel viiel korral, millest kolm leiavad aset eeloleval nädalal.

Esmaspäeva hommikul jõuab Vanasadama kai äärde 239 meetrit pikk Marina. Marshalli saarte lipu all seilav alus viibib reisil Oslost Lissaboni ja uuesti on teda oodata Tallinna alles järgmise aasta südasuvel, juuli keskpaigas. Laev saabub sedapuhku Helsingist ja siirdub Riiga. Teekonnal Portugali peatub Marina veel ka Gotlandi, Poola, Taani, Saksamaa, Hollandi, Inglismaa, Belgia, Prantsusmaa, Iirimaa ja Hispaania sadamates. Jõulud ning aastavahetuse veedab Marina juba Brasiilia vetes.

Neljapäeval saabub Lübeckist 180 meetrit pikk Sirena. Seegi laev seilab Marshalli saarte lipu all. Nüüdseks värskelt renoveeritud alus on kandnud ka nimesid R Four, Tahitian Princess ja Ocean Princess – seda viimast kaalutlusel kõlada veidi globaalsemalt. Neljapäeva õhtul võtab Sirena kursi Helsingile. Järgmisel hooajal Sirena Eestit külastada ei plaani.

Nädala kolmanda laevana väisab Vanasadamat laupäeval Mein Schiff 4. Laeva on oodata Vanasadamasse selle kruiisihooaja viimase külalisena veel ka 10. oktoobril. Malta lipu all sõitev Mein Schiff 4 viibib kümnepäevasel ringreisil alguse ja lõpuga Rostockis. Tallinna saabub alus Helsingist ja siirdub Riiga. Oktoobri teisest poolest kuni aprilli keskpaigani seilab laev Makaroneesias, tehes väljumisi peamiselt Gran Canaria pealinna Las Palmase kruiisisadamast El Muelle kaubanduskeskuse juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles