Politsei tabas vanglast kõrvalehoidja

Postimees
Copy
Kui politsei oli saanud kohtult loa korteri uks jõuga avada, saadigi sealt kätte terve suve karistuse kandmisest kõrvale hoidnud kurjategija Keith Pallon.
Kui politsei oli saanud kohtult loa korteri uks jõuga avada, saadigi sealt kätte terve suve karistuse kandmisest kõrvale hoidnud kurjategija Keith Pallon. Foto: «Kuuuurija» videokaader

Reede õhtul tabas ­politsei mehe, kes pidi sõbra surmaga lõppenud avarii põhjustamise eest kolmeks aastaks vangi ­minema, kuid suutis end neli kuud üsna hooletult varjates karistuse kandmisest hoiduda. Jooksus kurjategija tabamise taga oli suurel määral telesaade «Kuuuurija».

Murega, et kohtus ­süüdi mõistetud Keith Pallon (24) käib karistamatult ringi, ­pöördus ­saate tegijate poole avariis hukkunud 20-aastase Alo ema.

Tartumaal Puhjas elavale naisele ei mahtunud pähe, et ­külajuttude järgi varjas mees end oma lähedaste juures ja käis pidudel, kuid riigivõim ei saanud teda kätte.

Saates kõlanud üleskutsele järgnenud vihjete põhjal oli alust arvata, et Pallon varjab end Puhja lähedal Kaimi külas, kus viibib koos elukaaslasega ja käib lastega mängimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles