Lasnamäe saun on jälle avatud

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Foto: Lasnamäe linnaosavalitsus

Alates tänasest on pärast remonti taas avatud Lasnamäe Ökosaun.

Remondi käigus vahetati plaadid saunaruumides nii põrandatel kui seintel, uuendati puidust istmeid eesruumides ja leiliruumis, vahetati välja laepaneelid ja keris naiste poolel ning viidi läbi ventilatsioonisüsteemide audit.

«Lisaks remonttöödele vaadati üle ja muudeti sauna hooldusskeeme, millega pikeneb edaspidi sauna inventari eluiga. Kuna sauna remonttöödeks sulgemine selle kasutamise tippajal ei olnud mõistlik, viisime need läbi praegu. Pärast uuenduskuuri läbinud sauna taasavamist klientidele saame keskenduda taas sauna personaliküsimustele,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Seoses sauna endise juhi pensionile jäämisega täidab sauna direktori ülesandeid Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Ilja Šnitko, kes igapäevaselt tegeleb Lasnamäe linnaosas linnamajanduslike küsimustega.

Lasnamäe sauna katuse all on eraldi meeste-ja eraldi naistesaun, tunnidušš ja kvalifitseeritud spetsialistidega ilusalong. Nii meeste-, kui naistesauna ruumides on kaks sauna: suur vihusaun ning aurusaun. Pärast leili on võimalus minna mugavate istepinkidega varustatud suletud väliterrassile, kuhu pääseb otse pesemisruumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles