Koerajalutaja leidis metsa alt hunniku padrunikesti

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Stroomi metsast leitud padrunikestad.
Stroomi metsast leitud padrunikestad. Foto: Mupo

Stroomi metsa ääres koeraga jalutanud inimene leidis teeraja äärest terve hulga padrunilaadseid esemeid, mis hilisemal uurimisel osutusid stardipüstoli padrunikestadeks.

«Tegime igapäevast järelevalvet Stroomis ja Merimetsa parkmetsas ja meie auto peatas üks noormees, kes ütles, et leidis metsast mingid padrunilaadsed esemed. Selgus, et tegemist on püstolitorust läbi käinud 9 mm stardipüstoli padrunitega. Korjasime need kõik kokku ja viisime Kolde tänava politseisse,» rääkis mupo vaneminspektor Aivar Aug.

Võibolla oli keegi metsas paugutanud, aga võibolla keegi lihtsalt leidnud, et seal on hea koht oma taskute tühjendamiseks. «Need leiti ühe raja kõrvalt, kus inimesed koertega jalutavad, ühe põõsa alt. Ja mitte ühe koha pealt, vaid paari ruutmeetri peale laiali visatuna. Nii et võis olla ka nii, et keegi läks sealt mööda ja lihtsalt viskas need sinna,» arvas Aug.

«Politsei ballistikaspetsialistid teevad kindlaks, kas kõik kestad on tühjad või on mõnel veel laeng sees. Niisugused padrunid on ohtlikud, kui need satuvad näiteks mõne lapse kätte, kes otsustab neid haamriga taguda või kaminasse visata,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles