Politsei kontrollib homme liiklejate endi soovitatud tänavaid ja teelõike (1)

Postimees
Copy
Tammsaare tee paduvihma ajal.
Tammsaare tee paduvihma ajal. Foto: Sander Ilvest

Homme, 22. septembril peetakse üle Eesti liiklustalguid, mille raames mõõdavad politseinikud kiirust ja rahustavad liiklust.

Liiklustalgute veebilehe kaudu teatati septembri alguses üle 3600 kohast, kus kaasliiklejad kipuvad kihutama. «Iga aastaga on meile liiklustalgute raames laekunud teadete arv aina suurem, mis kinnitab, et inimeste mure kodukoha ümbruses toimuva vastu on tõsine,» ütles politsei kolonelleitnant Sirle Loigo.

Pooled teated tulid Harjumaa ja Tallinna kohta, järgnes pisut üle poole tuhande märkega Tartumaa, umbes 280 teatega Pärnumaa ja 170 teatega Lääne-Virumaa.

Kõige vähem ehk kõigest kolm tähelepanekut tuli Hiiumaa kohta. Märkimisväärne osa teadetest hõlmas tähelepanekuid just linnaruumis, kus lubatud suurim kiirus on kas 30 kilomeetrit tunnis või 50 kilomeetrit tunnis.

Enim teatati kihutajatest suurtel magistraalidel Tallinnas – Pärnu maanteel, Paldiski maanteel ja Tammsaare teel.

Politsei kutsub kõiki huvilisi reaalajas jälgima homme veebilehte www.liiklustalgud.ee, kuhu kuvatakse kontrollitud kohtadest jooksvalt tagasiside.

«Näeme oma töös, et enamik autojuhte suudab ohutult liigelda ja kihutamisest hoiduda. Täname kõiki, kes võtsid aja, et ohtlikest kohtadest ja kihutajatest meile teada anda. See on suureks abiks ka pärast liiklustalguid edasise järelevalve planeerimises,» lisas Loigo.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles