Kunstnikud panid oma teosed ninasarvikute kaitseks oksjonile

Postimees
Copy
Üks maalidest, mis on Osta.ees oksjonil
Üks maalidest, mis on Osta.ees oksjonil Foto: Vlada Žarkova-Sviridova

Sel suvel toimus Tallinna loomaaias kunstilaager «Kohtumised Eestis», mille raames maalitud teoseid saab nüüd oksjonil osta. Tuluga toetatakse manuli ja sumatra ninasarviku kaitset looduses.

Kunstilaagris osales 12 kunstnikku Eestist ja Lätist, kes kõik maalisid vabas õhus teoseid. Osa nendest läheb nüüd heategevuslikule oksjonile osta.ee keskkonnas ning kõik tulud lähevad liigikaitse heaks.

Projektis osalenud kunstnikud – Anastasia Airis, Zhanna Toht, Irina Sopina, Irina Jugolainen, Vadim Jerohhin, Ljudmilla Taylor, Marina Königsberg, Nikolai Ivanov, Vlada Žarkova-Sviridova ja Sergey Volochayev – kinkisid oma valminud tööd loomaaiale, et heategevusliku oksjoniga toetada manuli ja sumatra ninasarviku kaitset looduses.

Oksjonil olevad teosed on pakkumisteks avatud osta.ee veebilehel ning kõikide tööde alghinnaks on kümme eurot. Pakkumisi saab kunstitöödele esitada kuni 19. oktoobrini.

Oksjonil olevate teostega saab tutvuda ja pakkumisi teha Osta.ee portaalis.  

Kõik oksjonil osalevad teosed on nähtavad Vene kultuurikeskuses Tallinnas. Näitus kestab samuti 19. oktoobrini. Oksjoni võitnud osalejad saavad oma maalid kätte Tallinna loomaaiast.

Projekt «Kohtumised Eestis» toimub koostöös MTÜ Kunsti Sadam, MTÜ Vene Kunstnike Ühendus Eestis ja Tallinna loomaaiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles