President Karis sõidab Eesti ettevõtjatega Texasesse (1)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
President Alar Karis.
President Alar Karis. Foto: Tairo Lutter

USAs viibiv president Alar Karis lendab New Yorgist ÜRO Peaassambleelt Texase osariiki, et avada Clevoni peakorter Dallases ja EyeVi Technology esindus Austinis.

Neljapäeval, 22. septembril avab president Karis Dallases Clevoni USA peakorteri. Seejärel tutvub ta Hillwoodi tehnopargiga, mis on riigi üks juhtivaid tööstus-, äri- ja elamukinnisvara arendajaid.

Karis annab Dallases üle teenetemärgi Eesti pikaajalisele toetajale ja sõbrale Kay Bailey Hutchisonile, kes oli USA alaline esindaja NATO juures aastatel 2017–2021 ja Texase senaator 1993–2013.

Reedel on Eesti president Austinis, kus kohtub Texase senaatori Ted Cruzi, kongresmen Lloyd Doggetti ning linnapea Steve Adleriga. Austinis esineb Karis ka sõnavõtuga Eesti ettevõtte EyeVi Technology esinduse avamisel ja tervitab ettevõtjaid äriseminaridel.

President peab Austinis loengu Texase Ülikoolis, kus räägib Eestist kui ükssarvikute ehk tehnoloogiaettevõtete maast, kus on hea võimalus ettevõtluseks. Karis kohtub Texase Ülikooli kantsleri James B. Millikeni ja presidendi Jay Hartzelliga, et arutada haridus- ja teaduskoostööd.

Texases kuuluvad Karist saatvasse äridelegatsiooni ettevõtete SolarStone, Bikeep, ELMOrent, Clevon, BugBox, CleanTech Estonia, EyeVi Technology, Karma Ventures, NordicNinja VC, Tera Ventures, Trind Ventures, United Angels VC, VergeHealthtech Fund, Sienna Secondary Fund, SmartCap, Superangel/Tallifornia/Fortumo, EstVCA ja The Better Fund esindajad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles