Pärnu volikogu juht kärbiks Viisitamme meediakulusid

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on isetegevuslike mainekujundajate looming, mis kaunistas Pärnus paari aasta eest üht elektrikilpi.
Pildil on isetegevuslike mainekujundajate looming, mis kaunistas Pärnus paari aasta eest üht elektrikilpi. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Pärnu volikogu esimees Ahti Kõo lõpetaks linnavalitsuse ajalehe Pärnu väljaandmise ja hoiaks kokku ka linnapea Mart Viisitamme maine kujundamise pealt.

Ahti Kõo ütles Raadio Pärnule, et kui see tema teha oleks, paneks ta ajaleht Pärnu kinni, sest selles avaldatakse kahesugust informatsiooni - üks neist on selline, millest linnarahvas teab ajakirjanduse vahendusel juba niikuinii ja teisalt avaldatakse seal lugusid linnavalitsuse esiletõstmiseks ja enesereklaamimiseks.

Linnavalitsuse ajaleht ilmub tasuta igasse postkasti ja selle väljaandmine ja kojukanne läheb igas kuus maksma ligi 20 000 krooni ja selle tiraaž on 16 500 eksemplari.

Kõo ütles, et tema annaks eestikeelse Pärnu asemel välja hoopis venekeelset ajalehte, et venelased saaksid samuti linnast toimuvast teada.

Kärbiks linnapea maine kujundamise summasid

Samuti hoiaks volikogu juht kokku ka Pärnu linnapea Mart Viisitamme mainekujundamiselt, milleks kulub 56 000 krooni kuus.

Volikogu esimehe sõnul ei määranud volikogu eelarvet vastu võttes seda raha otse Viisitamme mainekujundamiseks, vaid linnavalitsuse kantseleikuludeks.

Täpsema rahakulutamise paneb paika linnavalitsus, kuid volikogu on Kõo hinnangul Viisitamme maine peale rahakulutamise suhtes ükskõikne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles