Ukraina sõjapõgenike abistamiseks mõeldud Nõmme kogumispunkt lõpetab tegevuse

Postimees
Copy
Kogumispunkt Nõmmel.
Kogumispunkt Nõmmel. Foto: Nõmme linnaosavalitsus

Alates oktoobrist lõpetab Nõmme linnaosa valitsuse keldrikorrusel asuv Ukraina sõjapõgenike abistamiseks mõeldud annetuste kogumis- ja jaotuspunkt oma seitse kuud kestnud tegevuse.

Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri tänas kõiki Nõmme elanikke, vabatahtlikke ja Nõmme linnaosa valitsuse töötajaid, kes on alates märtsikuu algusest abivajajaid esmavajalikuga varustanud.

«Eelmisel nädalal saadeti autotäis esmatarbekaupasid otse Ukrainasse. Samasugune plaan on ka kõigi ülejäänud annetustega, mis siin Eestis sõjapõgenike seas kasutust ei leia, kuid mille järele on otsene vajadus Ukrainas,» rääkis Kuri.

Kogumispunkt Nõmmel.
Kogumispunkt Nõmmel. Foto: Nõmme linnaosavalitsus

Nõmme linnaosa valitsuses tegutsev kogumis- ja jaotuspunkt on mõeldud Ukraina sõjapõgenikele esmavajaliku soetamiseks. Sel reedel on kogumispunkt avatud viimast päeva. Alates oktoobrist on kogumispunkt suletud ning Nõmme linnaosa valitsuses enam annetusi vastu ei võeta.

Edaspidi on võimalik annetusi viia Punase Ristiku taaskasutuspoodi (Kadaka tee 54a). Sealt saavad kõik need Ukraina sõjapõgenikud asju tasuta, kelle abivajadus on hinnatud Niine 2 asuvas põgenikekeskuses.

Samuti võib annetusi viia Aarete Laeka sorteerimiskeskusesse (Madala 3) ja Dushka Cosmeticsi kauplusesse (Kopli 70A), mis tegutseb kogumis- ja jaotuspunktina.

Kõik kogumispunkti alles jäänud esemed toimetatakse Eesti Punasele Ristile või otse Ukrainasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles