Raskesse liiklusõnnetusse sattunud piirivalve kiirreageerija suri (1)

BNS
Copy
PPA alustas hommikut leinaseisakuga, et mälestada hukkunud piirivalvurit
PPA alustas hommikut leinaseisakuga, et mälestada hukkunud piirivalvurit Foto: Lõuna prefektuur

Teisipäeva ennelõunal juhtus Võrumaal Setomaa vallas raske liiklusõnnetus, kui raudteeülesõidul sõitis piirivalve kiirreageerijate buss ette reisirongile. Meedikute pingutustest hoolimata suri kolmapäeva õhtul piirivalve kiirreageerija, 39-aastane mees.

Lõuna prefekt Vallo Koppel ütles, et kolleegi kaotus on ääretult kurb ja valus.

«See on korvamatu löök lähedastele ja kogu politseiperele. Minu südamlik kaastunne kõikidele Alari lähedastele, sõpradele ja kolleegidele, kes temaga koos aastate jooksul Eestit teeninud on,» ütles Koppel.

Lõuna prefektuur alustas tänast hommikut leinaseisakuga, üle Eesti sõlmiti politseisõidukitele leinalindid ning ühtlasi langetati kolleegi mälestuseks ka politseimajade ja kordonite lipud poolde masti. 

«On väga traagiline, et Eesti kaotas tubli piirivalve kiirreageerija ja mis veelgi valusam, et pere juurest lahkus isa, elukaaslane, vend ja poeg,» kirjutas sotsiaalmeedias ka president Alar Karis ning avaldas mehe perele, kolleegidele ja sõpradele kaastunnet. «Soovin vastupidavust ka Alari kamraadidele, kes samas traagilises õnnetuses viga said.»

Teisipäeval toimunud avariis põrkasid kokku piirivalve kiirreageerijate buss ning reisirong, kirjutas Lõuna-Eesti Postimees

Õnnetuskoht Veski ülesõidul.
Õnnetuskoht Veski ülesõidul. Foto: Arved Breidaks
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles