Kohus vahistas joomakaaslase tapmises kahtlustatava mehe

BNS
Copy
Mees vehis baaris noaga. Pilt on illustratiivne.
Mees vehis baaris noaga. Pilt on illustratiivne. Foto: TH

Tartu maakohus võttis kolmapäeval vahi alla 49-aastase mehe, keda kahtlustatakse esmaspäeva õhtul Viljandis joomakaaslase tapmises.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri Marja-Liina Talimaa sõnul võeti kahtlustatav prokuratuuri taotlusel vahi alla. «Kogutud tõenditest ilmneb, et kahtlustatav oli 62-aastasel mehel külas ja tarvitas koos temaga alkoholi, kui ühel hetkel tekkis meeste vahel tüli. Kahtlustuse kohaselt ründas kahtlustatav kannatanut ja lõi teda korduvalt noaga rindkerre ning kõhtu,» ütles Talimaa BNSile.

«Selline käitumine on äärmiselt impulsiivne ja ühiskonnaohtlik, mille kordumisega ei tohi me kuidagi riskida. Kui kahtlustatav muutub alkoholi mõjul ettearvamatuks ja vägivaldseks, võib see vabadusse jäädes korduda. Seetõttu taotlesime kohtult luba tema vahistamiseks,» lausus prokurör.

49-aastasele mehele on esitatud kahtlustus selles, et ta tungis 3. oktoobri õhtul kella 21 paiku Viljandis Lääne tänaval korteris tapmise eesmärgil kallale 62-aastasele mehele, keda lõi korduvalt noaga. Kannatanu suri saadud vigastustesse haiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles