Erakond Parempoolsed läheb valimistele täisnimekirjaga (1)

BNS
Copy
Lavly Perling
Lavly Perling Foto: Madis Veltman

Neljapäeval ametlikult Tartu maakohtu registriosakonnas registreeritud erakond Parempoolsed kinnitab, et läheb valimistele täisnimekirjaga.

Eesti noorimal erakonnal on praeguseks 538 liiget kõigist Eesti maakondadest.

«Parempoolsed on maailmavaateline erakond, mis seisab inimeste vabaduse, targa ühiskonna ja majanduse ning võimalikult vähese riigipoolse sekkumise eest. Näeme, et tänase valitsuse vasakpoolses segaduses toimuv lõhkilaenamine, rahakülv ja inflatsiooni kütmine ei ole jätkusuutlikud ning viivad vältimatusse kriisi,» rääkis Parempoolsete esimees Lavly Perling. «See tuleb ära hoida. Parempoolsed pole ühe hooaja partei, oleme Eesti poliitikasse tulnud selleks, et jääda ning kasvada kaalukaks poliitiliseks jõuks, mis seisab vastu populismile ja Eesti eduloo maha mängimisele.»

«Järgmiste valimiste põhiküsimus ei ole see, kas rohkem hääli saab Reformierakond või EKRE, sest lõppkokkuvõttes mitte see ei määra, millised erakonnad moodustavad järgmise valitsuse või milline saab olema selle valitsuse poliitika,» rääkis Parempoolsete juhatuse liige Tõnis Kons. «Täna on suuremate erakondade poliitikad ühtlustunud ja koonduvad vasakteljele. Selleks, et Eesti poliitika uuesti tasakaalustada, peab järgmises riigikogu koosseisus olema erakond, mis sisulistes küsimustes seisab Reformierakonnast paremal. See erakond on Parempoolsed.»

«Parempoolsete eesmärk on kasvatada toetust kogu Eestis, mitte ainult kõigis maakondades, vaid ka kõigis omavalitsustes. Meie sihiks on minna valimistele täisnimekirjaga ning viia Parempoolsed riigikokku,» lisas Lavly Perling.

«Erakonna viimaste nädalate kiire kasv kinnitab, et Eestis on laiapõhjaline vajadus targa ja väärika parempoolse poliitika järele ning see ei puuduta pelgalt suuremaid tõmbekeskusi või üksikuid huvigruppe. Erakonna ametlik registreerimine äriregistris on oluline verstapost, mis võimaldab Parempoolsetel nüüd vajalikke juriidilisi toiminguid teha, et valimistele vastu minna,» lisas partei liider.

Ühendus Parempoolsed asutati 15. märtsil eesmärgiga luua Eestisse uus parempoolne erakond. Käesoleva aasta 18. augustil moodustati erakond Parempoolsed, mille juhatusse valiti 14 inimest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles