Peolisel nuiaga hambad välja löönud politseinik pääses kriminaalasjast (1)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Vormikaamera salvestus ei jätnud mingit kahtlust, et politseinik pani jõudu kasutades toime võimuliialduse.
Vormikaamera salvestus ei jätnud mingit kahtlust, et politseinik pani jõudu kasutades toime võimuliialduse. Foto: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja

Harju maakohus lõpetas septembri lõpus kriminaalmenetluse võimuliialduses kahtlustatava politseiniku suhtes, kes lõi öörahu rikkumise väljakutsele reageerides teleskoopnuiaga ühel inimesel hambad suust ja tõukas teise pikali.

Olukord väljus kontroll alt mullu 15. mai öösel Tallinnas ühe eramaja õues, kui politseinikud saabusid lahendama öörahu rikkumise kaebust. Tegemist oli rahvarohke peoga. Politseinikud vestlesid lärmi teinud seltskonnaga, kui ühel hetkel hakkasid inimesed agressiivses toonis nõudma selgitusi, mida politseinikud nende õuel üldse teevad.

Kuna peolised ei allunud korraldustele, lasi politseinik nende suunas gaasi. Seda nähes jooksis politseiniku juurde üks seltskonnas viibinutest ja tõukas teda. Politseinik väänas ründaja maha ja lasi seltskonna suunas uuesti gaasi. Maha väänatud piduline tõusis püsti, hoides käsi gaasist kipitavate silmade ees. Politseinik tõmbas välja teleskoopnuia ja tõukas ta uuesti pikali.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles