FOTOD Narvas peeti enne von der Leyeni saabumist kinni meeleavaldaja (4)

Copy

Narvas Peetri platsil peeti enne Euroopa Komisjoni presidendi Ursula von der Leyeni saabumist kinni meeleavaldaja. Mees kõndis Peetri platsil plakatiga. 

Narva politseijaoskonna välijuht Edgar Kesvatera kommenteeris Postimehele, et Narvas Peetri platsil avalikku korda taganud politseinikud vestlesid sinna saksakeelse plakatiga sõja vastu meelt avaldama tulnud 29-aastane mehega. «Politseinikud tuvastasid tal narkootilise aine tarvitamise tunnused ning toimetasid ta joobe kontrollimiseks politseijaoskonda, kust talt leiti ka väikeses koguses narkootilist ainet,» lausus Kesvatera. 

Mehe suhtes alustati väärteomenetlust narkootiliste ja psühhotroopsete ainete ning nende lähteainete paragrahvi 15’1 alusel, mis käsitleb narkootilise või psühhotroopse aine ebaseaduslikku käitlemine väikeses koguses:

(1) Narkootilise või psühhotroopse aine arsti ettekirjutuseta tarvitamise või väikeses koguses ebaseadusliku valmistamise, omandamise või valdamise eest – karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut või arestiga.

«Politsei eesmärk on tagada piirkonnas avalik kord ja kõigi inimeste turvalisus ning vajadusel reageerida, kui keegi korda rikub,» lisas Kesvatera.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles