VÄLKVIDEO Lauri Läänemets: võib juhtuda, et sotsid tulevad välja täiendavate toetussoovidega (3)

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy

Sotsiaaldemokraatliku erakonna juhi Lauri Läänemetsa sõnul ei saa välistada, et nad tulevad valitsuspartnerite ette uute toetusmeetmetega.

Lauri Läänemets rääkis Postimehe otsesaates, et Eestis on väga raske, kuna hetkel on käimas üks suuremaid kriise ja me ei tohiks alahinnata selle mõju majandusele ning töökohtadele. Tema hinnangul on toimetulek alati ka julgeolekuküsimus.

«Me analüüsime ja vaatame ning kui meil ettepanekuid on, siis me kindlasti need ka teeme. Oleme palju olulist teinud, aga tarvis on rohkem teha,» rääkis Läänemets. 

Küsimusele, kas täiendavad toetusmeetmed võiksid tulla ettepanekutena riigieelarve menetluse käigus riigikogus, vastas Läänemets, et eelarvet menetletakse veel päris pikalt  ja kui ettepanekud tekivad eelarve menetlemise ajal, siis tuleb neid valitsusliidus arutada. 

«Me ei saa lihtsalt loorberitele puhkama jääda ja öelda, et koalitsioonileping on tehtud ja läheme valimistele vastu. Me peame reaalsust hindama, inimestel on väga raske ja ka ettevõtetel on väga raske.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles