Šveitsis sai eestlannast hotellitöötaja rünnakus raskeid põletushaavu

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Šveitsi politseinikud.
Šveitsi politseinikud. Foto: Arnd Wiegmann / Reuters / Scanpix
  • Kurjategija ründas eestlannat köögis kasutatava gaasipõletiga.
  • Politsei pidas ründaja mõni minut pärast kuritegu kinni.
  • Päev varem olid hotelli töötajad ründaja tänavale tõstnud.

Šveitsis Lausanne’is ründas sakslanna kolmapäeval vanalinna lähistel asuva hotelli vastuvõtus töötavat eestlannat gaasipõletiga, kiirabi toimetas naise eluohtlikus seisundis haiglasse.

38-aastane eestlanna sai pähe ja ülakehasse raskeid põletushaavu ning viibib eluohtlikus seisundis haiglas, vahendas Swissinfo.

Politsei pidas ründaja, 44-aastase sakslanna mõni minut pärast kuritegu kinni. Politseinikud said naise käest kätte ka köögis kasutatava gaasipõleti, mida ta ründamiseks kasutas.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust. Seni kogutud info põhjal oli ründaja päev varem, teisipäeval, hotellist välja saadetud ja naine oli siis hotelli töötajaid ähvardanud.

Hotelli direktor Eric Fassbind rääkis, et ründaja on varem mitu korda salaja hotelli sisse hiilinud. «Ta siseneb tavaliselt avariiväljapääsu kaudu, pikutab põrandal, magab trepikojas ja tungib mõnikord lõunasöögi ajal isegi söögisaali sisse,» rääkis Fassbind. Ta lisas, et naisega on olnud probleeme ka teistel Lausanne’i hotellidel.

Teisipäeval tõstsid hotelli töötajad kutsumata külalise põrandalt üles ja kandsid ta hotelli uksest välja tänavale. Seekord läks olukord teravaks ja naine ähvardas teda lahkuma sundinud hotellipersonali kättemaksuga.

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles