Lauri Hussar: viin erakonna valimistele võimalikult löögivõimelisena (16)

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy
Foto: Sander Ilvest / Postimees / LETA

Eesti 200 uueks juhiks valitud Lauri Hussar lubab viia erakonna valimistele võimalikult tugeva nimekirja ja programmiga ning kindlustada, et valimiste edukus ei jääks rahaliste vahendite taha. 

Eesti 200 esimeheks valitud Lauri Hussar rääkis, et erakonna juhtimine on kindlasti suur vastutus ja ta on teadlik, et tänane päev muutis väga palju.

«Ühe suure toetusega erakonna vedamine on väga keeruline ja raske töö. Ma kindlasti ei tee siin endale mitte mingisuguseid illusioone, aga mulle annab tuge Eesti 200 meeskonna toetus ja see, et me väga selgelt mõtleme ühtemoodi.»

Hussar tõdes, et Kristina Kallas on teinud erakonna juhtimisel suurepärast tööd, ta on aidanud kirjutada Eesti 200 programmi ja koostada partei pikka plaani. Hussar lausus, et Kallas kindlasti jätkab ka edaspidi Eesti 200 mõtete koondamist ja programmiks kirjutamist.

«Mida mina tahan teha teistmoodi, on see, et tahan viia erakonna valimistele võimalikult löögivõimelisena, hästi tugeva nimekirjaga, tugeva programmiga ja kindlasti on oluline, et erakonnal oleks olemas piisavalt vahendeid, et meie valimistulemus ei jääks finantside puudumise taha. Tahan ka selles vallas teha ära need asjad, mida täna Eesti 200s ehk niipalju tehtud ei ole.»

Hussar lisas, et uue juhi valimine näitab, et Eesti 200 on avatud demokraatlik erakond, kus on laiapõhjalised debatid ja sellest arutelust on kogu erakond võitnud. «Oleme pidanud maha kümneid debatte, oleme sõnastanud oma ideid ja mõtteid ning oleme leidnud palju sellist, mille osas me liigume edasi,» rääkis Hussar, lisades, et tema arvates on Eesti 200 sellest protsessist tervikuna hästi palju võitnud.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles