Ohvri rööbastele tõuganud naine põhjendas tegu paha tujuga (2)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Ootamatult pööras Ivanova end ringi ja tegi ähvardava sammu Mai poole. Kaasreisijad sekkusid.
Ootamatult pööras Ivanova end ringi ja tegi ähvardava sammu Mai poole. Kaasreisijad sekkusid. Foto: Kohtutoimik

Kevadel vapustas avalikkust juhtum, kui agressiivne naine tõukas Tallinnas Rahumäe rongipeatuses perroonile väikelapsega ema ja lõi rongis pikali eaka naise. Juhtum sai septembris jõustunud kohtulahendi. Kohtumaterjalidest selgub, et Rahumäe jaamas ja Elroni rongis kaasinimesi rünnanud naine põhjendas oma tegu rahapuuduse ja paha tujuga.

Kahe naise ründamiseni viinud sündmused said alguse 25. mai pärastlõunal Rahumäe rongipeatuses, kus 33-aastane Liina ootas koos kolmeaastase tütrega kell 16.41 Keilasse väljuvat rongi.

«Mina seisin varjualuse alguses ja laps istus pingi peal. Olime perroonil ainukesed inimesed, sest rong oli just ära läinud. Kuulsin kaugusest kellegi valju ja sõimlevat häält lähenemas. Ülekäigu poolt tuli perroonile naine, ta veidi tuikus, juba kõnnakust oli aru saada, et ta on midagi tarvitanud. Võõras naine astus meie juurde ja hakkas meiega vene keeles rääkima, ilmselt küsis midagi, aga tema jutt oli väga segane, ta puterdas palju ja ma ei saanud midagi aru. Vastasin viisakalt eesti keeles: «Palun vabandust, aga ma ei saa aru.» Naine muutus agressiivseks ja tema pilgus oli raev,» rääkis Liina politseiuurijale.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles