Kadrioru pussitaja on politseile varasemast tuttav (1)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Pussitamises kahtlustatav
Pussitamises kahtlustatav Foto: PPA

Politseipatrullid pidasid Kadriorus inimest pussitanud 39-aastase mehe paar tundi hiljem Kristiine piirkonnas kinni. 

Täna kell 12.22 sai politsei teate, et Kadriorus asuvas kaupluses puhkes kahe mehe vahel konflikt, mille käigus üks osapool lõi teist noaga. Kannatanu, 45-aastane mees viidi raskes seisus haiglasse.

Ründaja põgenes sündmuskohalt ning politsei palus abi mehe leidmisel. Hiljem saadi pussitaja Kristiine piirkonnas kätte.

«Politsei reageeris sellele sündmusele väga suurte jõududega, kuna külmrelvaga ründaja oli sündmuskohalt põgenenud ja võis olla ohtlik ka kõrvalistele inimestele. Kaks tundi pärast rünnakut pidas patrull teo toimepanemises kahtlustava mehe kuumadel jälgedel kinni,» kommenteeris Põhja prefektuuri operatiivjuht Indrek Aru, kelle sõnul oli politsei jaoks äärmiselt oluline ründaja kiirelt tabada, et taastada kogukonna turvatunne.

«Kinnipidamisel ründaja vastupanu ei osutanud. Tegu on 39-aastase mehega, kes on varasemast politseinikele tuttav. Miks konflikt kaupluses nõnda traagiliselt eskaleerus, selgitatakse alustatud kriminaalmenetluse käigus. Täname ka kõiki kaaskodanikke, kes andsid meile infot ründaja võimaliku asukoha kohta,» lisas Aru. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles