Postimees Grupi veebireklaami müügiosakonna juht Kevin Kõnd: «Siin meediamajas on võimalik väga hästi areneda»

Karl Gustav Adamsoo
Copy
17.10.2022, Tallinn. Postimees Grupi Veebireklaami osakonna juht Kevin Kõnd. Foto Madis Veltman, Postimees
17.10.2022, Tallinn. Postimees Grupi Veebireklaami osakonna juht Kevin Kõnd. Foto Madis Veltman, Postimees Foto: Madis Veltman

Kevin Kõnd on Postimees Grupi veebireklaami osakonna juht, kes on teinud nelja aastaga Eesti suurimas meediamajas karjäärihüppe. Täna otsib ta enda meeskonda uut liiget, reklaamimüügi projektijuhti.

Millal sa Postimees Gruppi tööle tulid?

Liitusin Postimees Grupi tööperega neli aastat tagasi, teadmata sel ajal palju müügitööst. Kuna ma tundsin, et ma ei arene enam inimesena nii töömaastikul kui eraelus, siis leidsin, et uus väljakutse võiks täita mitut eesmärki. Seepärast otsustasin juba päris noorena, olles 22-aastane, võtta vastu uue väljakutse ning hakata reklaamimüügi projektijuhiks.

Kuidas sa sisseelamisega rahule jäid?

Ma ei osanud oodata enda kõrvale nii elavaid inimesi. Kuigi ma olen avatud inimene, siis ma ei olnud sel ajal veel nii aktiivne suhtleja. Need inimesed, kes minu kolleegideks said, olid väga avatud, siirad, elurõõmsad inimesed, kes loomulikult inspireerisid ja kasvatasid ka mind. Samuti oli olemas mitmekülgne tugi, mis aitas sisseelamisele palju kaasa.

Nelja aasta jooksul oled sa teinud samas ettevõttes korraliku karjäärihüppe?

Kui ma hakkasin reklaamimüügi projektijuhiks, polnud mul veel ühtegi klienti. Ligikaudu üheksa kuud tehtud töö tulemusena olin ma lõpuks kõige suurema kliendiportfelli omanik, mis üldse sel ajal võimalik oli. Kuna ambitsioon oli minus sedavõrd suur, sain ma kahe aasta möödudes karjääriredelil edasi liikuda, olles nüüdseks juba paar aastat veebireklaami müügiosakonna juht. Siin meediamajas on võimalik väga hästi kasvada, areneda ning ennast teostada.

Mida sa töökultuuri puhul kõige olulisemaks pead?

Seda, et inimene päriselt naudib oma tööd. Kui sinu ümber on inimesed, kes teevad oma tööd kirega, annab see ka teistele meeletult palju teotahet ja inspiratsiooni juurde. Väga oluline, et inimene mõistaks, et ta käib siin iseenda pärast ja talle päriselt meeldib seda tööd teha. Loomulikult on olulised ka muud lisahüved, näiteks moodne ja hubane kontor, lisapuhkus ning palju muud, aga oleme ausad, kõige suuremat rolli mängivad inimesed ise.

Sa oled värbamas oma meeskonda reklaamimüügi projektijuhti. Mida see tööprofiil endast kujutab?

Me ootame oma meeskonda inimest, kelle igapäevatööks on uute klientide otsimine, nendega suhtlemine ning parimate reklaamlahenduste pakkumine. Projektijuhi ülesandeks ei ole ainult müügitöö, vaid selle kõrval tuleb organiseerida kogu teostus.

Sellisel ametikohal on iga müük justkui eraldiseisev projekt, mis on kindlasti väga arendav ning põnev väljakutse. Selle kõige aluseks on, et inimesel oleks lai silmaring, kiire reageerimisvõime, suur soov suhelda, eesmärkide poole püüelda ning selle tulemusena väga head palka saada. Loomulikult tuleb ka hea huumorimeel alati kasuks. Kui need omadused on olemas, siis mina juba ootan seda inimest oma meeskonda.

Müügitööd saab ju teha ka mujal, miks just Postimees Grupp?

Loomulikult palk, mis on oluline. Kui teed oma tööd kirega, siis selles majas palgal ülempiiri pole ning see on päriselt nii.

Meie maja ja pakutavat töörolli iseloomustab samuti loovus, mida saab enda igapäevatöös rakendada väga palju. Sa saad iga päev luua klientide jaoks midagi ainulaadset, kombineerides omavahel reklaamlahendusi, et need täidaksid lõpptulemusena parimat eesmärki.

Nagu eelnevalt mainitud, siis kindlasti on Postimees Grupis väga head inimesed, seda mitte müügiosakonnas vaid terves meediamajas. Inimesed, kes inspireerivad ning kelle kõrval sa lihtsalt tahad oma tööd teha. Selle kõige kõrval peame oluliseks ka vabadust, kasutades loogilisi ja lihtsaid müügisüsteeme, mis teeb igapäevatöö olulisemalt lihtsamaks. Samuti on oluline, et töötamise viis oleks võimalikult paindlik, andes ruumi ka iseendale ja oma eraelule.

Kui soovid liituda Eesti suurima meediamaja tööperega, kus sinu tööl on päriselt mõju, siis meie juba ootame sind: www.postimeesgrupp.ee/müük

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles