VÄLKVIDEO ⟩ Pentus-Rosimannus: kõrtsikaklused võivad olla leebemad kui see, mida EKRE poliitikud parlamendisaalis pakuvad (21)

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy

Keit Pentus-Rosimannuse (RE) sõnul on tal kahju, et ütlemised riigikogu saalis on muutunud sageli räuskamiseks, samas usub ta, et kõigile pole EKRE stiilis poliitika vastuvõetav ja sellise käitumisega ei tohiks kaasa minna. 

Poliitikast lahkunud Keit Pentus-Rosimannus rääkis, et ei ole kõrtsikaklust küll näinud, kuid talle tundub, et isegi kõrtsikaklused võivad olla teinekord leebemad kui see, mida EKRE poliitikud parlamendisaalis pakuvad.

«Sellest on väga kahju, et see nii on ja veel suurem kahju on, et leidub neid, kes arvavad, et sellise stiiliga peaks kuidagi kaasa minema.»

Pentus-Rosimannus lausus, küllap on sellisel poliitikal oma nišš, aga ta on veendunud, et eestimaalastel on tarkust ning läbinägelikkust ja nad on poliitikute suhtes nõudlikud. «Valijad hindavad, kui pakutakse lahendusi asjadele, mis inimestel tõepoolest hingel on,» rääkis Pentus-Rosimannus, lisades, et  poliitikas on siiski palju neid inimesi, kes sellis stiili ei viljele.

Kommentaarid (21)
Copy
Tagasi üles