Salapärane ministri kutse, mida keegi ei mäleta (7)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Riigiprokurör Denis Tšasovskih (esiplaanil küljega) küsis istungil Taavi Aasalt (tagaplaanil koos kaitsjate Andri Rohtla ja Paul Keresega), kas Keskerakonnas on arutatud, mida tunnistajad peavad kohtus rääkima. Aas eitas sellist arutelu ja kinnitas, et teda ei ole keegi mõjutanud.
Riigiprokurör Denis Tšasovskih (esiplaanil küljega) küsis istungil Taavi Aasalt (tagaplaanil koos kaitsjate Andri Rohtla ja Paul Keresega), kas Keskerakonnas on arutatud, mida tunnistajad peavad kohtus rääkima. Aas eitas sellist arutelu ja kinnitas, et teda ei ole keegi mõjutanud. Foto: Madis Veltman

Kas Keskerakonna ministreid kutsutakse ametlikes kutsetes tiitliga «Armas sõber»? Just sellise küsimuse esitas riigiprokurör Denis Tšasovskih teisipäeval Harju maakohtus endise haridusministri Mailis Repsi kohtuistungil endisele majandusministrile Taavi Aasale (KE).

Juba mitmendat istungit järjest näitab prokurör kaitsjate kutsutud tunnistajatele haridusministri e-postilt saadetud kutset Kadrioru restorani Mon Repos, tähistama uue aasta ja Mailis Repsi uue eluaasta algust.

Kõik kaitsjate kutsutud tunnistajad on nimetanud 13. jaanuaril 2020 Mon Repos’s toimunud üritust Keskerakonna töökohtumiseks ja eitanud, et tegemist oli Repsi sünnipäeva tähistamisega. Samuti on nad kõik nagu ühest suust väitnud, et ei mäleta sellise kirja saamist.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles