Piraatteoste valmistaja süüasi läks tagasi prokuratuuri

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piraatteoste valmistaja süüasi läks tagasi prokuratuuri
Piraatteoste valmistaja süüasi läks tagasi prokuratuuri Foto: SCANPIX/PRESSHOUSE/KALEV LILLEORG

Harju maakohus saatis reedel piraatteoseid valmistanud mehe süüasja juba teist korda Põhja ringkonnaprokuratuurile tagasi.


Seekord saatis kohus Ott Speegi (29) kriminaalasja prokuratuurile tagasi, sest mehe advokaat Kadi Mägi ei ole saanud prokuratuurilt seadusega ette nähtud toimikukoopiat.

Mullu juulis saatis kohus Speegi lühimenetluses lahendamiseks kohtusse tulnud süüasja prokuratuurile tagasi, kuna kriminaalasja lahendamiseks lühimenetluses puudus seaduslik alus.

Prokuratuur saadab Speegi süüasja kohtusse arutamiseks tagasi pärast advokaadile tehtud koopia kättetoimetamist.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi valmistas Speek 2004. aasta detsembrist kuni 2006. aasta 28. augustini kodus CD/DVD-kirjutaja ja arvuti abil laserplaatidele autoriõigusi rikkudes arvutimänge, filme ja arvutiprogramme ning müüs piraatkaupa internetikuulutuste kaudu.

Samuti ostis Speek 2006. aasta märtsis Tallinnas eeluurimisel kindlaks tegemata mehelt varastatud kõvakettaid ja üritas neid edasi müüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles