Rongiliikluse sideteenused üle Eesti olid õhtu jooksul häiritud, rike sai likvideeritud

Copy
Elroni reisirong. Pilt on illustreeriv.
Elroni reisirong. Pilt on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Eesti Raudtee teatas täna pärastlõunal, et rongiliiklus üle Eesti on sideteenuse rikke tõttu mõnevõrra häiritud. Kõige rohkem oli häiritud Tapa-Tartu suund, kus kohati kasutati käsitsijuhtimist. 

Eesti Raudtee teatas õhtul, et Tapa jaamas aset leidnud rike sai likvideeritud.

«Tegemist on dispetšerside võrgurikkega,» kommenteeris Eesti Raudtee kommunikatsioonijuht Monika Lilles Postimehele pärastlõunal, täpsustades, et tegu on sidesüsteemidega, mille kaudu juhitakse raudteetaristu liiklust.  

«Meie tehnikud otsivad hetkel aktiivselt lahendust sellele probleemile ja samamoodi algpõhjust,» lisas ta. Teatud lõikudel, eriti just Tapa-Tartu suunal oli olukord kõige keerulisem. 

Kommunikatsioonijuht hoiatas, et täna võib veel rongide hilinemisi esineda ning on võimalik, et mõnel liinil võetakse kasutusele asendusbussid. Eesti Raudtee soovitab ajakohast teavet jälgida Elroni kodulehelt.

Kella 20 seisuga hilinesid nii Tartu-Tallinn, Tallinn-Tartu, Tartu-Valga ja Aegviidu-Tallinn liinid. Elroni teatel on klientidel, kelle reis hilineb rohkem kui 30 minutit, võimalik kodulehe kaudu piletiraha tagasi küsida.

Eesti Raudtee teatas, et õhtul kella 20.00 ajal tuvastasid Eesti Raudtee tehnikud rikke põhjuse Tapa jaamas ning likvideerisid selle. Rongiliiklus sai taastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles