Parimad spordibaarid, kus jalgpalli MM-i vaadata

Copy
Foto: Shutterstock

Juba õigepea on algamas vutisõprade kauaoodatud sündmus – jalgpalli maailmameistrivõistlused! Selleks, et Sa iga mängu kodus diivanil ei vaataks, toome välja kolm parimat spordibaari, kus sõprade seltsis mõnusalt aega veeta ja oma lemmiktiimile kaasa elada!

Shamrock

O'learys

Beer Garden

Shamrock

Shamrock kutsub vaatama selle aasta jalgpalli MM turniiri meie juures. 22. Novembrist - 18. Detsembrini näitame oma suurtelt ekraanidelt MM turniiri mänge.

Foto: Shamrock

Mängude ajal saate mugavalt istuda laua taga, rüübata oma lemmik jooke ja klassikalisi pubi snäkke, ning sõbradega kommenteerida mängu käiku või treenerite ja kohtunike otsuseid. Mängude vahepeal saab meie laest otsida tuttavaid või enda jaoks uusi jalgpalli salle ja mängu särke, või lausa panustada oma meenetega meie jalka hõngulisse interjööri.

Meelelahutuseks, väravate tähistamiseks ja kaotusevalu leevendamiseks on iga päev 22.00-st ka karaoke. Lugude valik on meil suur ja kindlasti leiab igaüks endale ka meelepärase laulu, millega oma sõpru üllatada ja panna inimesed kaasa elama. Miks ka mitte oma lemmiku võidu puhul laulda Queen-i “We are the Champions”-i?

Baariletist leiad kindlasti endale sobiliku joogi, olgu selleks õlu, siider, kokteil, shot või hoopis midagi alkoholivaba. Kui veab, võid leida ka enda lemmikriigi lipuvärvides shoti.

Oleme avatud teisipäevast neljapäevani 17-02, reedel 17-04, laupäeval 12-04 ja pühapäeval 17-02.

Tule ja naudi Jalgpalli MM turniiri Shamrockis, ning võta sõbrad ka kaasa.

O'learys

O’Learys on Ameerika stiilis meelelahutuskeskus. Kutsume fänne, perekondi, sõpru ja kolleege koos toredat aega veetma.

Foto: O'Learys

O’Learyse meelelahutuskeskus on ideaalne koht jalgpalli vaatamiseks. Eestis on kolm O’Learyst – Kristiine keskuses, Ülemiste keskuses ja Eedeni keskuses. Meil on kolme üksuse peale kokku üle 300 ekraani ning Kristiine O’Learyses on lisaks ka spetsiaalne spordiareen kus on võimalik suurelt ekraanilt mängu nautida. Spordiareen on varustatud tipptasemel tehnikaga – pilt ja heli on väga heal tasemel ning iga tõeline spordifänn saab meeldejääva kogemuse seal mängu vaadates.

Selleks, et tühi kõht hoogu ei pidurdaks, pakume maitseelamusi, mis on inspireeritud Ameerika ning Mehhiko TEX-MEX köögikultuurist. Lisaks on meil hea valik õllesid ning kokteile.

Jalgpalli vaatamiseks on loodud ideaalsed tingimused. Kõigis kolmes O’Learyses on istekohad telekate suhtes nii paigutatud, et vahet pole millise koha peal istud näeb alati ekraanidel kuvatavat mängu hästi. Lisaks on meil suurepärane heli ja atmosfäär mängude nautimiseks.

Kui ei soovi lihtsalt jalgpalli vaadata, siis meil on ka head tegevused mängu kõrvalt tegemiseks. Mängi shuffleboardi, piljardit või viska nooli ning vaata samal ajal jalgpalli. O’Learyses on kõik see võimalik.

O’Learyses on ka uudne lahendus toitude/jookide tellimiseks. QR kood – sihi koodi lihtsalt telefoniga ning vali ja maksa toitude/jookide eest oma telefonis. Peale maksmist tuuakse tellitud toidud lihtsalt sinuni.

Seoses MMiga korraldame eriüritusi, viktoriine ja eripakkumisi mis teevad mängude vaatamise veel huvitavamaks.

Beer Garden 

Hubane õllerestoran Beer Garden asub vanalinnas, vaiksel Inseneri tänaval. Avarasse valgusküllasesse ruumi mahub 166 inimest: on laudu nii suurtele seltskondadele kui ka hubased kohad äri- või romantilisteks kohtumisteks. Suviti on avatud terrass, kus saab nautida päikesekiiri.

Foto: Beer Garden

Õllerestoran pakkub vaheldusrikast Euroopa kööki. Valikus on pastad, supid, liha- ja linnuroad, suupisted. Lisaks on ka eri menüü taimetoitlastele!

Eriline rõhk on pandud õlledele. Meil on pakkuda kuni 30 erinevat õlut, mille hulgas on lisaks Euroopa omadele kohalikke Eesti õllesid. Rikkalikust joogikaardist leiab ka mitmeid veine, pudeliõllesid ja kanget alkoholi.

Esmaspäevast reedeni kella 12.00-15.00 ootama Teid sööma meie lõunapakkumisi, kust leiate alati suppi, salati, pastasid, praade ja magustoite.

Samuti pakume gruppidele alates 10 inimesest grupimenüüsid.

Juba varsti on valmis ka meie jõulumenüü. Selleks, et saada rohkem infot kirjutage meile e-mailie või helistage otse baari!

Beer Garden pole ainult õllerestoran vaid ka spordibaar. Pubis on tõeliselt mõnus sõprade seltsis erinevaid otseülekandes spordisündmusi nautida - jalgpalli- ja hokimängudest kergejõustikuni välja. Spordisõpradele mõeldes on restoranis 12 suurt ekraani ja lisaks suur projektor.

Samuti meil on olemas hubane ja privaatne kaminasaal, mis asub alumisel korrusel ning mahutab kuni 30 inimest.

Õdusa miljööga VIP-saal on sobilik väiksemate ürituste läbiviimiseks - pulm, sünnipäevapidu, seminar, firmaüritus. Laulusõpradele saame korraldada ka karaokepeo.

Kuna vasrti tulekul detsembirkuu ja kui Te pole leidnud kohta, kus oma üritust pidada, siis olge esimene, kes broneerib varakult endale laua meie juures!

Õllerestoran Beer Garden – see on eriline koht sõbraliku atmosfääriga.

Broneeri endale laud juba täna!

Copy
Tagasi üles