Kummale poole osuti keerata? Mupo telefon on küsimustest punane (3)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Käekell.
Käekell. Foto: Dmitri Kotjuh

Täna öösel lähme üle talveajale, see tähendab, et tuleb kella keerata. Sellega seoses on aga munitsipaalpolitsei korrapidaja telefon pungil kõnedest. 

«Meie korrapidajale on viimase ööpäeva jooksul tulnud mitmeid kõnesid, kus küsitakse - kuhu poole kellaosutid talveajale üleminekul keerata,» räägiti Postimehele. Õige vastus on: ööl vastu 30. oktoobrit kell 4.00 keeratakse kella tunni võrra tagasi. 

Eile oli mupo korrapidajal üldiselt väga värvikas kõnede päev. Nimelt tavapärastele, valesti parkivate sõidukite teadetele lisandusid järgmised mured ja küsimused: ekskursioonigrupist on kaduma läinud laps; sooviti teada, kes on Tallinna linnavolikogu esimees; ülemise naabri korteris müriseb midagi pidevalt; kas päästeamet käib korterites ja kontrollib kas kriisiks ollakse valmis?; helistaja maja III trepikoja ees Mercedese minibuss, mille juht helistaja arvates ebaadekvaatne - tuled sees, karjub, kratsib ennast, veider käitumine (narkojoove?); korteri wc-s ei ole vett! Paluti helistada santehnikule. Number antud. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles