Eesti röövel kukkus taas Soomes kinni

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix.

Helsingi kesklinna lähedal üritas täna pärastlõunal üks Eesti päritolu mees noa ähvardusel röövida kullasepaäri, ent põgenema pääsenud müüja lukustas väljastpoolt ukse ja püüdis kurjategija lõksu.


Hesarin Kello ja Kulta nime kandvasse kauplusse Helsinginkatul sisenes eestlane veidi pärast kella kahte päeval. Kui teised kliendid olid lahkunud, võttis mees välja liigendnoa ning hakkas üksi jäänud naismüüjat ähvardama, kirjutas

HS.fi

.

Müüjatar aga ei jäänud ootama, vaid lipsas kiiresti poest välja, saades selle käigus kergeid vigastusi. Möödakäija abiga õnnestus tal aga välisuks sulgeda, mistõttu ei pääsenud röövel enam minema. Kinnipidamisel ta vastupanu ei osutanud.

Helsingis on umbes kuu aja jooksul röövlite sihikul olnud juba kolm kullaäri. Aastavahetuse eel rööviti Mikonkatul asuvat Westerbacki juveelikauplust, kust viidi ära märkimisväärne saak. Malmi juveeliäri rööv jaanuari keskel aga ebaõnnestus ning selle üritaja tabati poe ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles