Ematapjad jõudsid pärast veretööd veel voodi.ee klienti röövida

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy

Möödunud detsembri hommikul leidsid koerajalutajad Nõmme terviseraja pimedast teeservast katki löödud peaga naise surnukeha. Planeeritud tapatöös süüdistatakse surnu tütart Anna-Maria Sadelit (25) ja tema tuttavat Andres Millerit (41). 

Jõulukuu esimestel päevadel askeldasid Ilmarise terviserajal uurijad. Kohalike Facebooki kommuun kihas: arutleti, mis võis juhtuda ja kas politsei on midagi kommenteerinud. «Mina kuulsin ka, et koeraga jalutanu leidis verise naise sealt Ilmarise terviserajalt,» kirjutas üks.

Seesama koeraga jalutanud naine meenutas toonast hommikut kohtu ees: «Pea oli ühelt poolt lõhki löödud,» kirjeldas ta jalutuskäigul leitud surnukeha. «Esialgu läksin suhteliselt lähedale – vaatasin lihtsalt. Siis läksin eemale ja helistasin 112,» rääkis ta kohtule.

Tapetuks osutus 46-aastane Karin* süüdistatavateks tema tütar Anna-Maria Sadel (25) ning viimase tuttav Andres Miller (41). Süüdistuse järgi lõi Miller Sadeli emale metallkurikaga pähe.

Loe, mida veel rääkisid viimastest sündmustest Karini naabrinaine, hambutuks löödud voodi.ee klient ja Sadeli endine poiss-sõber. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles