Raadio Kuku peatab saate «Muuli ja Aavik» (28)

Postimees
Copy
Saatejuhid Kalle Muuli ja Marti Aavik Kuku stuudios.
Saatejuhid Kalle Muuli ja Marti Aavik Kuku stuudios. Foto: Remo Tõnismäe

Raadio Kuku peatoimetaja Madis Kimmel kinnitas, et saade «Muuli ja Aavik» on määramata ajaks pausile pandud. 

Postimehe endine peatoimetaja Marti Aavik kirjutas ühismeedias, et eelmisel nädalal eetris olnud saade «Muuli ja Aavik», kus teda asendas ajakirjanik Andrus Karnau, on veebist eemaldatud. «Nüüd otsustas Kuku lõpetada (ametlikumalt: peatada kuni valimisteni) terve saate,» lisas Aavik.

«Meie saade oli uuringu järgi vägagi populaarne ning ilmselt oleks eelmise nädala juhtumita edasi kestnud,» sõnas Aavik, viidates Marko Mihkelsoni puudutavale pildiskandaalile, mida eetris lahati. Veel nentis ta, et tal on kahju, et saade lõpeb.

«Otsustasime saate «Muuli ja Aavik» maha võtta pärast eelmise reede saadet, sest saates esitatud info oli väga mitmeti tõlgendatav. Viimaseks jäänud saates asendas Marti Aavikut Andrus Karnau,» sõnas Kuku peatoimetaja Madis Kimmel.

«Kogu saatesari on nüüd määramata ajaks pausil,» kinnitas ta.

Postimees avaldas möödunud nädalal, et riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson tegi lapseealisest alasti või napis riietuses pilte. Mihkelsoni suhtes ei algatatud kriminaalmenetlust, tegemist oli tsiviilküsimusega ning kõik asjakohased menetlused on olnud kinnised.

Kommentaarid (28)
Copy
Tagasi üles