Sotsid arutavad Keskerakonna ettepanekut Mihkelsoni kohta esmaspäeval (6)

BNS
Copy
Marko Mihkelson.
Marko Mihkelson. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) fraktsiooni esimehe Indrek Saare sõnul koguneb fraktsioon esmaspäeval arutama Keskerakonna ettepanekut väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson välja vahetada.

«Olen aru saanud, et politsei on siin oma hinnangu andnud, millele eelnes süüdistuste põhjalik uurimine ja ka ekspertide kaasamine. See on asja üks külg,» ütles Saar.

«Mida kogu see lugu poliitilises mõttes endaga kaasa toob, seda tuleb sotsiaaldemokraatide fraktsioonil arutada ja ilmselt ka seisukoht kujundada,» lisas Saar. Järgmine SDE fraktsiooni koosolek on tema sõnul esmaspäeval.

Riigikogu Keskerakonna fraktsioon saatis neljapäeval Reformierakonnale, Isamaale ja Sotsiaaldemokraatlikule Erakonnale oma seisukoha, et Marko Mihkelson ei peaks jätkama parlamendi väliskomisjoni esimehena, ning tegi ettepaneku leida tema asemele uus juht juba esmaspäeval.

Postimees kirjutas möödunud nädalal, et riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson tegi lapseealisest alasti või napis riietuses pilte. Mihkelsoni suhtes ei algatatud kriminaalmenetlust, tegemist oli tsiviilküsimusega ning kõik asjakohased menetlused on olnud kinnised.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles