Ema pigistas silma kinni: aastaid kodus vägistatud ja pekstud last aitasid õpetajad (14)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Teismeikka jõudes õnnestus Danielal teda vägistada üritanud kasuisa ühel korral peatada, kuid järgmised kolm aastat enam mitte: Vitali pilastas kasutütart iga nädal.
Teismeikka jõudes õnnestus Danielal teda vägistada üritanud kasuisa ühel korral peatada, kuid järgmised kolm aastat enam mitte: Vitali pilastas kasutütart iga nädal. Foto: Kollaaž

Pea kümnendi vältel väärkoheldud ja end korduvalt tappa üritanud tüdrukule terendas abikäsi alles siis, kui õpetajad hakkasid toimuvast aru saama. Kuna ema pidi teadma, mis räigusi kasuisa tütrega teeb, ning oma lapse eest ei seisnud, saab seadusesilma ees ka tema vastutusele võtta. 

40ndates Vitali hakkas oma kasutütart Danielat kuritarvitama, kui viimane käis algkoolis ja ei pruukinud toimuva tõsidusest täpselt aru saada. Mees sundis last endale labaseid sõnumeid ja armastuskirju saatma, koos pornot vaatama ja seda isegi tegema. Pilte jagas ta teistelegi. 

Vitali vägivallatses end vägistamise eest kaitsta üritanud tüdruku kallal pidevalt: tiris ta juukseid ja peksis teda vardaga, murdes tema sõrmelüli. Kasuisa tõukas ja tagus jalaga ka siis, kui Daniela oli abitult maas.

Mees ähvardas ohvrit rahakraanide kinnikeeramisega ning ka ema jättis koduseinte vahel toimuva ainult enda teada. Seesugune elu kestis tüdruku jaoks aastaid, kuniks toimuvast hakkasid aru saama tema õpetajad. 

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles