Õppejõud tüüris vestluse tudengiga omaenda seksuaalsusele (2)

Copy
«Kui ta jõudis kirjeldamiseni, kuidas sai naise jalgu vaadates orgasmi, lahkusin,» avaldas Tallinna Ülikooli tudeng ühismeedias. Ülikool ütleb, et olukorra selgitamiseni on õppejõud õppetööst kõrvaldatud.
«Kui ta jõudis kirjeldamiseni, kuidas sai naise jalgu vaadates orgasmi, lahkusin,» avaldas Tallinna Ülikooli tudeng ühismeedias. Ülikool ütleb, et olukorra selgitamiseni on õppejõud õppetööst kõrvaldatud. Foto: Shutterstock/Kuvatõmmised Tallinna ülikooli kodulehelt/Facebookist

Kui ta jõudis kirjeldamiseni, kuidas sai naise jalgu vaadates orgasmi, lahkusin. Just sellise lausega kirjeldas Tallinna Ülikooli tudeng ühismeedias oma hoiatavat kogemust õppejõuga. Lektor omalt poolt väitis, et kristlusest alguse saanud vestluses ta orgasmi ei kirjeldanud, vaid mainis seda.

Vahejuhtum leidis aset kõrgkooli puhketoas, kuhu õppejõud oli kutsunud üliõpilase kokkusaamisele. «Arvasin, et ta räägib võimalikust lõputööst või lihtsalt filosoofiast,» tõdes tudeng, luuletaja Triin Soomets, oma avalikus Facebooki postituses. «Õppejõud esitas algul küllaltki isiklikke küsimusi, siis küsisin tema kohta. Ta rääkis endast kaua, jõudes viimaks armastuse, armumise, seksuaaltšakra ja seksuaalsuseni, tuues enda elust näiteid. Kui ta jõudis kirjeldamiseni, kuidas sai naise jalgu vaadates orgasmi, lahkusin.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles