Tallinn plaanib ehitada uue laste turvakodu

BNS
Copy
Kuna terviseameti nõudel on vähendatud laste arvu praeguses Lilleküla turvakodus aadressil Mooni tänav 1, siis on tekkinud olukord, kus turvakodu ei kata ära vajalikku kohtade arvu Tallinnas.
Kuna terviseameti nõudel on vähendatud laste arvu praeguses Lilleküla turvakodus aadressil Mooni tänav 1, siis on tekkinud olukord, kus turvakodu ei kata ära vajalikku kohtade arvu Tallinnas. Foto: Andres Haabu

Tallinna linnavaraamet kuulutas välja hanke laste turvakeskuse projekteerimiseks aadressil Rivi tänav 3, et katta puuduolevate turvakodu kohtade arv.

Hanke esemeks on Tallinna Laste Turvakeskuse projekteerimistingimuste lõpuni taotlemine, uue hoone projekti koostamine eskiis-, eel- ja tööprojekti mahus, ehitusloa taotlemine, nõustamine ehitus- ja sisustushangete käigus ning projekteerija järelevalve teostamine ehitustööde käigus, selgub hankedokumentidest.

Kuna terviseameti nõudel on vähendatud laste arvu praeguses Lilleküla turvakodus aadressil Mooni tänav 1, siis on tekkinud olukord, kus turvakodu ei kata ära vajalikku kohtade arvu Tallinnas. Uus hoone Rivi tänaval võimaldaks luua juurde vajalikud 6 kuni 10 kohta.

Rivi tänav 3 kinnistule on plaan rajada kahe maapealse korrusega ehituslik kompleks. Hoonel peab olema vähemalt kaks eraldiseisvat sissepääsu ning varjualune auto jaoks. Projekt hõlmab ka terviklikku haljastusprojekti, mille eesmärgiks on vältida tihedat niitmist vajavaid alasid, asenduseks aasad, samuti tuleks haljastuses vältida elupuid.

Hanke eeldatav kestus on 29 kuud, pakkumusi saab esitada 27. jaanuarini 2023. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles