Pirita Maxima vastased said vahevõidu (1)

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Kauplust kavandatakse tänavanurgal asuvale rohealale. Vasakule suundub Mähe tee, mis võib liikluskoormuse kasvu tõttu ohtlikuks muutuda. Puude varju jääb Puki tee, mille elanikud ei soovi oma naabriks suurt kauplust. Ülal paremal Merivälja tee 33 arendus.
Kauplust kavandatakse tänavanurgal asuvale rohealale. Vasakule suundub Mähe tee, mis võib liikluskoormuse kasvu tõttu ohtlikuks muutuda. Puude varju jääb Puki tee, mille elanikud ei soovi oma naabriks suurt kauplust. Ülal paremal Merivälja tee 33 arendus. Foto: Eero Vabamägi

Lõppenud nädal tõi rõõmusõnumi nendele Pirita elanikele, kellele ei meeldi Maxima plaan rajada uus kauplus Merivälja tee 80 asuvale haljasalale.

Tegemist on siiski väikese vahevõiduga. Nimelt teatas Tallinna linnaplaneerimise amet, et lõpetab Merivälja tee 80 projekteerimistingimuste menetluse. Samas aga jätkub samale aadressile koostatava detailplaneeringu menetlus. Sisuliselt tähendab see Maximale ettevõtte plaani elluviimise edasilükkamist, sest viimane aasta, kui detailplaneeringu asemel aeti projekteerimistingimuste asja, on sisuliselt raisku läinud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles