«Iial ei oleks arvanud, et minu tark ja armas isa toetab seda sõda»: Ukraina sõda lõhub vene peresid Eestis (4)

Anita Avakova
, portaali Rus.Postimees ajakirjanik
Copy
Foto: Аnastassia Ussova

Sõda Ukrainas on viinud konflikti kõige lähemad inimesed, kes olid seni alati läbi saanud ja kellel polnud üheski küsimuses lahkhelisid. Rus.Postimees võttis ühendust kahe noorega, nimetagem neid Aleksandrks ja Annaks, kes olid sunnitud Ukraina sõja tõttu tekkinud erimeelsuste pärast oma lähedastega suhtlemise lõpetama ning kes otsustasid oma lugu jagada.

Aleksandr pole Ukraina sõjaga seotud erimeelsuste tõttu suhelnud osaga oma perekonnast juba üle kahe kuu, aga pärast seda, kui ta osales hiljuti ühes telesaates ja tema sugulased seda nägid, langes raudne eesriie veelgi madalamale.

Aleksandrit süüdistati selles, et ta rääkis avalikkusele oma perekonnas tekkinud erimeelsustest. Teda häirib väga asjaolu, et sugulased ei hooli põhjustest, miks on suhtlus peres katkenud, vaid ainult sellest, mida teised arvavad. Nad ei muretse sõja pärast, nad ei kahtle oma õiguses, kui toetavad Putinit, neid ei häiri, et nad on kaotanud kontakti lähedase inimesega, vaid kardavad hukkamõistu väljastpoolt, ei suuda Aleksandr mõista. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles