«Nad lihtsalt rebisid Sandral kõrva ja peanaha ära...»

Copy
Tiibeti mastif ja sündmuspaik.
Tiibeti mastif ja sündmuspaik. Foto: Kollaaž

Laupäeva õhtul juhtus Põltsamaa vallas Tammiku külas traagiline õnnetus, kus oma koduõuel sai naabri koertelt pureda 26-aastane naine – koerad rebisid tal ära vasaku kõrva ja osa peanahast koos juustega. Naine viidi raskes seisus Tartusse haiglasse ja kohe operatsioonile.

Esmaspäeva hommik Põltsamaal Tammiku külas on udune ja sombune. Üldiselt on küla rahulik ning majahoovides võib askeldamas näha vaevu mõnda inimest. Ühe pere jaoks on aga viimased päevad olnud kõige jubedamad, mis nad on pidanud läbi elama.

«Kas tahate sündmuskohta näha?» küsib pereisa Gunnar.

«See on meie viljapõld, kus need koerad töllerdavad. Seal, kus see korsten püsti on, need naabrid elavad. Kümme aastat tagasi ära põlenud maja ja seal koopas – või ma ei tea, kuidas seda nimetada – nad elavad.» Gunnar ütleb, et kogukonnaga naabrid läbi ei saa. Seda kinnitab ka kilomeetri kaugusel tööd tegev Raner ja mainib, et tegu on pigem probleemse perekonnaga.

«Meie tütar Sandra tuli siia vaatama, et naabrite koerad on jälle lahti ja on meie maal. Tegi neist pilti ja videoid ja siis need koerad ründasid... Algul see Tiibeti mastif,» räägib isa. «Esimene rünnak oli siin,» näitab Gunnar sündmuspaika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles