Katuserahatabelid lonkasid ega valminud lubatud ajaks

Copy
Postimehe otsestuudios arutlesid katuseraha teemal eile Valdo Randpere (RE) ja riigikogu rahanduskomisjoni esimees Aivar Kokk (Isamaa). Mõlemad olid nõus, et katuseraha läheb asja ette – küll aga on tähtis, et raha jagataks läbipaistvalt.
Postimehe otsestuudios arutlesid katuseraha teemal eile Valdo Randpere (RE) ja riigikogu rahanduskomisjoni esimees Aivar Kokk (Isamaa). Mõlemad olid nõus, et katuseraha läheb asja ette – küll aga on tähtis, et raha jagataks läbipaistvalt. Foto: Mihkel Maripuu

Esmaspäeva õhtul oli regionaalsete investeeringute ehk nn katuseraha nimekirjade esitamise tähtaeg, kuid veel teisipäeva päeval polnud kõik fraktsioonid oma tabeleid rahanduskomisjonile esitanud. Rahasaajate avalikustamist on rahanduskomisjoni esimehe kinnitusel oodata täna.

Rahanduskomisjoni esimees Aivar Kokk (Isamaa) nentis eilses Postimehe otsesaates, et nimekiri pole komisjonini veel jõudnud. Postimehele teadaolevalt kohendasid oma tabeleid veel sotsiaaldemokraadid ja isamaalased, teised jõudsid õigeks ajaks.

«Päris nii ei ole, et eile (esmaspäeva – toim) õhtuks pidid nad esitama,» asus Kokk eile täpsustama. Parandusettepanekute tähtaeg on ametlikult 30. novembril, aga me tegime komisjonis ettepaneku, et nad esitaks hiljemalt tänase päeva jooksul ära,» märkis Kokk eile. Nimekirju taheti võimalikult vara näha seetõttu, et parandusettepanekud võivad muidu kuhjuda. «Kui tuleb 400 ettepanekut, siis need on vaja ka eelarvesse õigetele ridadele kirja panna ja see võtab aega. Nii et praegu kogu nimekirja koos ei ole, aga enamik fraktsioone on need siiski esitanud ja käib kontroll, et kõik vastaks nõuetele,» rääkis Kokk eile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles