Salapärane diplomaatia: mereväeohvitserist sai mälestusmärkide ekspert

Anastasiya Tido
, portaali Rus.Postimees ajakirjanik
Copy
Portaali Rus.Postimees poole pöördus murelik inimene, kelle sõnul esitab Vene saatkonna töötaja Artjom Hanejev võõrastele palju eriskummalisi küsimusi. Ta oli nõus sellest rääkima, aga mitte oma nime alt. Sellepärast istub ta ka seljaga kaamera poole.
Portaali Rus.Postimees poole pöördus murelik inimene, kelle sõnul esitab Vene saatkonna töötaja Artjom Hanejev võõrastele palju eriskummalisi küsimusi. Ta oli nõus sellest rääkima, aga mitte oma nime alt. Sellepärast istub ta ka seljaga kaamera poole. Foto: Ekraanitõmmis videost

Ehkki diplomaadid kannavad lipsu ja ülikonda ning jätavad endast joviaalse jutuga mulje kui laia silmaringi ja huvidega tavalisest inimesest, võib nende minevikku kaevudes leida mõndagi ootamatut.

Portaaliga Rus.Postimees võttis hiljuti ühendust mees – nimetame teda siinkohal Andreiks –, kelle jutu järgi esitab üks Venemaa Föderatsiooni saatkonna töötaja oma Eesti tuttavatele palju ebatavalisi küsimusi. «Ta saabus seltskonda autoga, millel olid saatkonna numbrimärgid, ja ütles, et tegeleb seal monumentide ja mälestusmärkidega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles