Tallinna peatänav tuleb alles pärast Pronksi ja Liivalaia ümberehitust (6)

BNS
Copy
Jõe ja Pronksi tänava ristist Vabaduse väljakuni peaks kulgema nn Tallinna peatänav, mis mõeldud eelkõige jalakäijaile ja ühistranspordile.
Jõe ja Pronksi tänava ristist Vabaduse väljakuni peaks kulgema nn Tallinna peatänav, mis mõeldud eelkõige jalakäijaile ja ühistranspordile. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna peatänava projekti hakatakse ellu viima pärast Pronksi tänava rekonstrueerimise lõppu ning Liivalaia tänava ümberehitamist, ütles linnapea Mihhail Kõlvart (KE) ERR-ile.

«Pronksi tänav, mis on ka väga oluline tänav, saab järgmisel aastal valmis. Järgmiseks aastaks on planeeritud ka Liivalaia tänava projekteerimine ja tegelikult me näeme, et sellises järjekorras ongi õige minna,» ütles Kõlvart Vikerraadio saates «Uudis+».

Kõlvart selgitas, et nii Pronksi kui ka Liivalaia tänav, mis on otse seotud peatänava või praeguse Narva maanteega, moodustavad ühtse süsteemi.

Kommenteerides aga Peterburi maantee rekonstrueerimise plaane, tunnistas Kõlvart, et kuigi linn kavatses alustada ehitustöödega juba tänavu, võttis paberimajandus oodatust kauem aega.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles