FOTOD JA VIDEO ⟩ Märjamaal hukkus liiklusõnnetuses 58-aastane naine, kolm vigastatut viidi haiglasse (6)

Sven Randlaid
, ajakirjanik
Copy

Täna pärastlõunal juhtus Märjamaal Jädivere külas Tallinna-Pärnu maanteel raske liiklusõnnetus, milles hukkus üks ning sai viga kolm inimest.

Täna kella 14.50 ajal teatati häirekeskusele kahe sõiduauto kokkupõrkest Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 89. kilomeetril. 

Liiklusõnnetus Märjamaa vallas Tallinna-Pärnu maanteel.
Liiklusõnnetus Märjamaa vallas Tallinna-Pärnu maanteel. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Lääne prefektuuri operatiivjuhi Margus Kaldma sõnul on sündmuskohal kogutud esialgsete andmete põhjal praeguseks teada, et sõiduauto Audi liikus Pärnu suunas ning Nissan Patrol Pärnust Tallinna suunal. Mis asjaoludel kahe sõiduki kokkupõrge toimus, on veel selgitamisel.

Kokkupõrke järel paiskus Nissan Patrol kraavi katusele. Selles viibis vaid juht, 43-aastane mees, kes sai viga ning kelle meedikud haiglasse viisid. Audis oli kokku kolm inimest, juht ning kaks kaasreisijat. Kokkupõrkes hukkus Audis kaasa sõitnud 58-aastane naine. Audi juht ning teine kaasreisija said niisamuti õnnetuses viga. Auto roolis olnud mehe viis kiirabi haiglasse ning raskelt viga saanud kaasreisija, 43-aastase naise viis Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse PPA lennusalga kopter.

Politseinikud tuvastasid avariipaigas, et mõlemal sõidukil olid all nõuetekohased talverehvid. Tee avariipaigas oli lumine ja talviselt libe ning õnnetuse hetkel sadas lund. Õnnetus juhtus sirgel teelõigul, kus lubatud maksimaalne sõidukiirus 90 km/h.

Politsei palub kõigil, kel on selle raske liiklusõnnetuse kohta infot või kui keegi omab sellest õnnetusest näiteks pardakaamera salvestist, sellest politseile numbril 5345 0510 teada anda.

Muuhulgas palub politsei kõikidel liiklejatel praegustes talvistes oludes liikudes olla tähelepanelik, hoida piisavat pikivahet reageerimaks ettetulevatele ootamatustele ning vältida järske manöövreid.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles