Tallinnast veeti nädalaga ära 440 kuupmeetrit lund

BNS
Copy
Vanalinna katused.
Vanalinna katused. Foto: Sander Ilvest

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti tänavahoolduspartnerid vedasid nädalaga ära 440 kuupmeetrit lund ning kogusid 48,7 tonni olmeprügi.

Tänavahoolduses oli päevas keskmiselt töös 31 puisturit, sahka ning 25 multifunktsionaalset traktorit. Käsitööbrigaade oli töös 33, kokku 77 inimest.

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti hoolduspartnerid puhastavad peamagistraale ja teerajatisi, mille alla kuuluvad sõidu- ja kõnniteed, jalgrattateed, parklad, ülekäigurajad, ohutussaared, trepid, ühissõidukite peatused, sillad ja tunnelid.

Tallinn on jagatud viieks hoolduspiirkonnaks: Kesklinna piirkonnas on partneriks Tänavapuhastuse Aktsiaselts, Lõuna ja Ida piirkonnas Tallinna Kommunaalteenused, Lääne ja Põhja piirkonnas EKT Teed.

Väiksematel tänavatel ja kvartalisisestel teedel on talviste heakorratööde korraldajateks linnaosavalitsused. Lasnamäe, Pirita, Nõmme ja Kristiine linnaosade lepingupartneriks on Keskkonnahooldus Eesti koos ühispakkujatega. Põhja-Tallinnas, Haaberstis ja Mustamäe linnaosavalitsuste partneriks on EKT Teed ning Kesklinnas Tänavapuhastuse AS.

Töös on ka Kadrioru Pargi hooldusüksus, mis teeb lume- ja libedusetõrjet ja lume äravedu kesklinna enamkasutatavatel kõnniteedel.

Heakorraga seotud puudustest või probleemidest saavad linlased teada anda Tallinna abitelefonil 14410.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles